Aceasta este pagina ta! Am dedicat acest spațiu de pe blog întrebărilor tale.

Știu din proprie experiență că această meserie nu e deloc una simplă și vine cu o mulțime de necunoscute. De aceea, e cât se poate de natural să avem muuulte întrebări. Iar adesea un articol pe un subiect anume, oricât de complex ar fi el, nu poate să-ți răspundă întrebărilor tale concrete, specifice.

Așa că trimite-mi întrebarea/întrebările tale, detaliază puțin despre provocările tale de părinte și eu mă voi strădui să ofer puțină ghidare, informații validate științific și puțină creativitate pentru a vedea situația mai clar și a te împuternici să iei cele mai bune decizii pentru a putea avansa în direcția unei creșteri conștiente și cu iubire a copiilor.

Mergi direct la formularul de contact și scrie la subiect (Cu ce te pot ajuta?): pentru rubrica Părinții întreabă.

Abonează-te la newsletter-ul bilunar Părinți pe sârmă

La abonare, vei primi cadou e-book-ul „De la naștere la adolescență. Ghidul tău de înțelegere a etapelor de dezvoltare a copilului”.

Distribuie articolul pe:

This Post Has 2 Comments

  1. Petronela Gheorghe

    Până la ce vârstă este cititul cu voce tare recomandat

  2. Adina Giurgea

    Bună, Petronela! Pentru că există un articol scris de mine fix cu răspunsul la această întrebare, o să presupun că, de fapt, ai răspuns provocării mele aniversare de a numi articolul care te-a ajutat de pe blog. Dacă mă înșel și chiar voiai să afli asta, există articol pe blog la secțiunea: Cărți și lectură. Mulțumesc

Lasă un răspuns