Termeni și condiții

Bun venit pe site-ul nostru, drag vizitator!

Website-ul https://parintipesarma.ro/ este deținut de compania Părinți pe sârmă SRL, cu sediul în Voluntari, Str. Scolii nr.40A, sc.1, et.4, ap.17, judet Ilfov, având C.U.I  46511887, înregistrată la Registrul Comerțului sub J23/4844/20.07.2022, cont bancar RO87 INGB 0000 9999 12714299, deschis la ING Bank Romania, tel. 0722 200 722.

Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și agreați Politica de Confidențialitate, precum și orice alți termeni și condiții aplicabile anumitor secțiuni ale website-ului și/sau în cazul unor produse și servicii disponibile, prin intermediul website-ului sau a companiei deținătoare.Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu respectarea următorilor termeni și condiții.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste condiții înainte de a efectua orice achiziție.

Accesarea website-ului, în orice manieră și pe orice cale, trebuie să se producă în deplină cunoaștere a Termenilor și Condițiilor de utilizare, precum și a Politicii de Confidențialitate. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de utilizare a serviciilor sau de a impune noi condiții privind utilizarea website-ului, caz în care vă vom notifica, în prealabil.

Continuând să utilizați acest website și/sau produsele și serviciile furnizare prin acest website vă declarați de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, precum și cu Politica de Confidențialitate.

În caz contrar, vă rugăm să încetați, în acest moment, utilizarea website-ului.

Definiții

– Site: Platforma noastră online de comercializare a cărților, disponibilă la [numele site-ului].

– Utilizator: Orice persoană care accesează și utilizează site-ul.

– Client: Orice utilizator care efectuează o achiziție de pe site.

– Produs: Orice carte sau material oferit spre vânzare pe site.

Produse și prețuri

Descrierea produselor este cât mai precisă posibil, iar preţurile – exprimate în RON –  afişate pe site sunt complete. 

Preţurile afișate în dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de: valoarea produselor comandate și adresa de destinaţie la care vrei să trimiţi produsele.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Comenzi și plăți

Comenzile se pot efectua online prin intermediul site-ului nostru.

Plata se poate efectua prin card bancar și prin transfer bancar în contul nostru (toate detaliile sunt furnizate în momentul plasării comenzii).

Confirmarea comenzii se va trimite prin email. Contractul de vânzare se consideră încheiat în momentul primirii confirmării de către client.

Livrare și Politica de Returnare

Livrarea se efectuează la adresa indicată de client, în termenul specificat la plasarea comenzii.

Livrarea se face doar pe teritoriul României.

Pentru livrare lucrăm cu compania de curierat Sameday. Livrarea în țară este gratuită în cazul livrării la orice Easybox ales de client, iar pentru livrarea la ușă, oriunde pe teritoriul țării, se aplică tariful unic de 10 RON, pentru orice pachet de maxim 1 kg.

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, conform legislației în vigoare. Costurile de returnare sunt suportate de client, cu excepția cazului în care produsul este defect sau greșit.

În cazul în care clientul nu este găsit acasă sau nu ridică coletul de la Easybox în termenul comunicat de livrator, iar coletul se întoarce la Părinți pe sârmă, costul următoarei livrări către client va fi suportat de acesta astfel: 10 lei pentru livrarea la Easybox și 18 lei pentru livrarea acasă.

Termenul de livrare estimativ este de 48-72 ore, din momenul în care produsul a fost achitat.

Garanţie, reclamaţii

Oricare ar fi reclamaţia, o poţi adresa la: adina@parintipesarma.ro

Protecția datelor personale

Datele personale ale utilizatorilor sunt prelucrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica și șterge datele lor personale, precum și alte drepturi prevăzute de legislația aplicabilă.

Drepturi de proprietate intelectuală

Website-ul, precum și toate materialele disponibile pe și/sau prin intermediul website-ului constituie material original, protejat de legea copyright-ului și a dreptului de proprietate intelectuală. Este interzisă, așadar, modificarea, copierea, reproducerea, republicarea, traducerea, vânzarea, crearea de lucrări derivate, exploatarea sau distribuirea, în orice manieră și/sau sub orice formă, a oricărui material disponibil pe sau prin intermediului website-ului.

Fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Legsilație în vigoare

Creaţiile, operele literare şi artistice sunt protejate internaţional de Convenţia de la Berna pentru protecţia Operelor Literare şi Artistice, care datează din 1886, revizuită prin Actul de la Paris din 24 iulie 1971 şi modificată, ulterior, la 28 septembrie 1979.

În România cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright şi drepturile conexe este stabilit de Legea nr. 8/1996, modificată şi adăugită de Legea nr. 285/2004 și de OUG 123/2005 .

Limitarea răspunderii

Nu suntem responsabili pentru eventualele erori, omisiuni sau întârzieri în furnizarea informațiilor de pe site.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului sau a produselor comercializate.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la:

adina@parintipesarma.ro

– Telefon/WhastApp: 0723 311 362

Data ultimei actualizări: 31.07.2024